Projecten Liersebaan

Liersebaan

Schilde Liersebaan

Verbouwing van een grote hoeve te Schilde. Het voorste deel werd enkele jaren geleden reeds verbouwd, nu was het achterste en grootste deel aan de beurt. Alle vloeren van zowel het gelijkvloers als het verdiep werden verwijderd en vernieuwd. Er werden nieuwe vloeren met betonpotten en balken geplaatst, waarop dan nieuwe chape en nieuwe tegels op het gelijkvloers. Op de verdieping heeft de klant zelf laminaatvloeren geplaatst. De zijgevel die door de jaren heen naar buiten was beginnen hellen, werd afgebroken en vernieuwd.

Liersebaan-achtergevel-voor.jpg   Liersebaan-achtergevel-tijd.jpg
ACHTERGEVEL VOOR   ACHTERGEVEL TIJDENS
 

Liersebaan-achtergevel-na.jpg

ACHTERGEVEL NA

 
Liersebaan-zolder-voor.jpg   Liersebaan-zolder-na.jpg
ZOLDER VOOR   ZOLDER NA
 

Liersebaan-zolder-na-2.jpg

ZOLDER NA

 
 

Liersebaan-binnen-na.jpg

 

Liersebaan-kelderluik.jpg

BINNEN NA   KELDERLUIK
 

Liersebaan-tegelvloer-livin.jpg

 



Liersebaan-tegelvloer-keuke.jpg
NA   KEUKEN NA