Projecten De Hulsten

De Hulsten

Renovatie te Schilde

In 2008 heeft Renoveer onze woning grondig verbouwd. Hierbij werd het terras omgevormd tot een uitbreiding van de keuken.  De zitruimte kreeg een betere lichtinval door het plaatsen van een groot hoekraam, waarbij vakkennis absoluut noodzakelijk was.  Onze garage, die enkel werd gebruikt door de honden, is nu een aangename welness-ruimte met zwembad, infrarood cabine en fitness.  Deze verbouwingen werden op een zeer correcte manier uitgevoerd en opgevolgd door Renoveer en zijn onderaannemers.  Aansluitend heeft Renoveer de badkamer grondig verbouwd en van een klein berghok een extra badkamer voor onze zoon gebouwd.  Er hebben zich tijdens de verbouwing soms probleempjes voorgedaan, maar Michael heeft deze telkens vakkundig opgelost.  Je hoort soms dat aannemers hun verantwoordelijkheid trachten te ontlopen, maar dat was bij ons niet het geval. Ik moet zeggen dat zowel  het eigen personeel van Renoveer alsook zijn onderaannemers een grote vakbekwaamheid hebben.

Kortom… onze verbouwing is bijzonder geslaagd !!!

Mieke en Peter


Stevens 8.jpg

Stevens 1.jpg

Stevens 2.jpg

Stevens 7.jpg

Stevens 4.jpg

Stevens 5.jpg

Stevens 6.jpg